top of page

Het Team

DucoKanij

Duco Kanij

Grondlegger Methode Kanij en Body & Mind Connection

Over de afgelopen 30 jaar heb ik mij als mens en als therapeut ontwikkeld in verschillende richtingen.

 

Tijdens mijn stage fysiotherapie kwam ik in aanraking met verschillende therapievormen zoals acupunctuur, haptotherapie en osteopathie.

 

Hiermee was mijn interesse in de holistische visie een feit en mijn speurtocht naar meer kennis over het leven en gezondheid begonnen.
  

 

Heden staan fysiotherapie, geneeskunde, NLP, acupunctuur en osteopathie aan de basis van mijn "therapeut-zijn”.

 

De Methode Kanij is een combinatie van de meest effectieve elementen van deze verschillende therapievormen en is gericht op de hele mens en zijn omgeving.

Marcel Trams Familieopstellingen

Marcel Trams

Psychosomatisch Coach, Familieopstellingen

In eerste instantie heb ik gekozen voor een technisch beroep waarin ik meerdere jaren werkzaam ben geweest. Op een gegeven moment ben van een technisch beroep over gestapt naar het begeleiden van team van mensen. Deze keuzes heeft me steeds bewuster gemaakt van mijn doel in het leven, het begeleiden van mensen. In eerste instantie in het bedrijfsleven waarin een organisatie, een afdeling, een team en een groep een rol spelen, en waarin elke groep weer zijn eigen dynamiek kent. 

 
Waar krachten spelen en hiërarchie aanwezig is die niet alleen met functies en rollen te maken hebben, maar ook met leeftijd, kennis, kunde en zichtbaarheid. En waarin elke medewerker in het team ook vooral een mens is met eigen behoeften en wensen. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat - om optimaal te functioneren in je werk - je privéleven een grote rol speelt. En met name je jeugd waarin je gevormd wordt, waarin je leert wat goed en fout is, en waar ook je overtuigingen en imprints worden geplaatst.

 
Om dit beter te begrijpen en mensen te kunnen helpen in hun weg naar optimaal functioneren, heb ik me verdiept in Systemisch werk, en met name in familie opstellingen en Transactionele Analyse. De combinatie van Body & Mind Connection volgens de Methode Kanij met inzicht in de in het verleden verkregen overtuigingen en imprints door een familieopstelling biedt een krachtige oplossing met een blijvende heling.

ohn-Boy OERsterk Coach

John-Boy Overbeek

OERsterk Coach, Personal Training

Mijn persoonlijke transformatie en passie voor leefstijl, gezondheid en bewegen hebben mij geïnspireerd om anderen een gezonde levensstijl te laten omarmen.
 
Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de financiële sector en heb van dichtbij ervaren wat ongezonde voeding, een slechte leefstijl en weinig beweging voor invloed heeft op ons als mens. Het is daarom mijn missie geworden om iedereen een gezond en krachtig lichaam te laten ervaren.
 
Elk mens is namelijk uniek en heeft een unieke aanpak nodig. Wat voor de ene persoon werkt kan bij de ander totaal verkeerd uitpakken. En door mijn manier van werken kom ik snel te weten waar uw lichaam behoefte aan heeft en wat het aan kan. Hierdoor wordt snel duidelijk welke vorm van beweging, voeding, suppletie en overige leefstijlfactoren bij u past.
 
Samen zorgen wij ervoor dat u weer een gezond en krachtig lichaam kunt ervaren.

Richard Andreas

Richard Andreas

Psychosomatisch Coach, Hypnotherapie

"Waarom denk ik zoals ik denk, waarom voel ik me zoals ik me voel, waarom handel ik zoals ik handel ... "

 

Al jaren hebben de psyche en het lichaam van de mens mijn aandacht en interesse. Door op onderzoek te gaan naar mijzelf en verschillende therapeutische opleidingen succesvol af te ronden, heb ik mij ontwikkeld tot de veelzijdige therapeut die ik vandaag de dag ben.
 
Door mijn ervaring als interim manager/consultant in het bedrijfsleven in te zetten en te integreren in het therapeutisch vakgebied ben ik ervan overtuigd een toegevoegde waarde te kunnen leveren in jouw herstelproces. Vandaag de dag is er steeds meer behoefte naar het oplossen van de onderliggende emotionele pijn. De behandeltechnieken die ik gebruiken combineer komen voort uit de NLP, Hypnotherapie, Vager Code, Cranio-Sacraal therapie, Shiatsu. De ademhalings- en bewustwordingstechnieken vanuit de Quantum Touch en de Qi Gong zijn daarop een bijzondere en zeer effectieve aanvulling.
 
Door mijn holistische aanpak in de context van de Body & Mind Connection volgens de Methode Kanij, wordt het probleem vanuit de levensthema's van de patiënt benaderd zonder het trauma opnieuw te hoeven beleven!

Tim Hermsen

Tim Hermsen

Stok achter de Deur Coach, Personal Trainer

Fysieke klachten dwongen mij tot een lifestyleverandering. Eerder negeerde ik kleine signalen na het eten, maar nu besef ik dat ik beter had moeten luisteren.

Als lifestylecoach ondersteun ik je bij het bereiken van je gezondste, fitste zelf. Lifestyleverandering draait niet alleen om afvallen; het is ook cruciaal voor gewichtsbeheersing en spieropbouw op een gezonde manier.

Voeding kan verschillende klachten veroorzaken, van vermoeidheid tot spijsverteringsproblemen. Ik moedig preventief werken aan je gezondheid aan door middel van goed eten en bewegen.

Ik geloof niet in diëten, maar in lekker én voedzaam eten. Een goede balans en begrip van voeding helpen bij het maken van gezondere keuzes. Met mijn ervaring en kennis kan ik je begeleiden naar je doelen op het gebied van fitness, voeding en supplementen.
 

bottom of page